Loading...

Y.A.S Hanoi long dress

Se størrelsesguide i beskrivelsen

This product is currently out of stock and unavailable.

Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Hanoi long dress

Smukkeste multi-printede kjole er landet i shoppen. Kjolen har et smukt snit og sidder en smule til i taljen. Kjolen har lynlås i siden, så den er nem at få på og desuden har den lynlås foran ved brystet, så du kan lave den til v-udskæring. Kjolen har lange ærmer og er lang til anklerne.

Y.A.S Hanoi long dress har masser af farver og lyser op. Den kan sagtens bruges over leggins eller med bare ben.

  • Style: YASHANOI LS LONG DRESS
  • Pasform: Lidt lille i størrelsen
  • Materiale: 100% viscose
  • Vaskeanvisning: 30 grader

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Hanoi long dress”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.