Sale 40%
Loading...

Y.A.S Himina shirt

379.95kr.
227.97kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Himina shirt

Super lækker og sommerlig skjorte med kort ærme i en hør-mix. Skjorten er længere bagpå end foran og passer til de smukke Himina shorts i samme kvalitet og farve. Ærmet er 2/4 længde.

Y.A.S Himina shirt passer til de fleste nedtonede farver og er super flot til denim også.

  • Style: YASHIMINA 2/4 SHIRT
  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Materiale: 80% Viscose 20% hør
  • Vaskeanvisning: 30 grader

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Himina shirt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.