Sale 40%
Loading...

Y.A.S Holima top

299.95kr.
179.97kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Holima top

Super lækker strop-top med brede stropper og firkantet udskæring. Toppen passer perfekt til Holima skirt somdu finder her. Toppen har et fast stykke over barmen og er rumelig nedenom kroppen.

Y.A.S Holima top er super fin til denim og bukser og shorts. Brug den under en fin blazer eller denimjakke.

  • Style: YASMONIA strap top
  • Pasform: lidt lille i størrelsen, hvis du har meget barm.
  • Materiale: 50% Lenxing Ecovero 50% viscose
  • Vaskeanvisning: Vaskes på max 30 grader.

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Find flere fine kjoler fra Y.A.S her

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Holima top”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.