Loading...

Y.A.S Iva top

449.95DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Iva top

Wow wow wow – den smukkeste top er landet fra Y. A.S. Toppen har knaplukning hele vejen ned og har 2 små knapper i manchetten. Desuden har toppen et bindebånd i halsen. Toppen er lavet med mesh i bunden, påsat en masse små blomster. Det bliver en super trend til foråret og du kan allerede starte nu.

Y.A.S Iva top er den perfekte top til alle efterårets fester. Brug den til et par flotte bukser eller en smuk nederdel. Er kun lidt gennemsigtig på armene og ikke på selve kroppen.

  • Style: YASIVA LS SHIRT
  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Materiale: 100% polyester
  • Vaskeanvisning: 30 grader

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Iva top”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.