Loading...

Y.A.S Jaca midi dress

599.95kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Jaca midi dress.

Smuk mellemlang kjole som er gennemknappet. Kjolen har et langt ærme med smock i bunden, så det er muligt at gøre ærmet kortere. Kjolen er en smule taljeret. Kjolen har et super cool print i lilla, lyserød og rød.  Materialet er blødt og kjolen har et smukt fald.

Y.A.S Jaca midi dress er midi længde og er super fin til sandaler, sneakers eller hæle. Kjolen er perfekt hvis du har en smal talje.

  • Style: YASJACA LS MIDI SHIRT DRESS
  • Materiale: 50% Lenzing Ecovero viscose og 50% viscose
  • Pasform: Lille i størrelsen
  • Mål: brystmål 52 cm, talje 46 cm længde 123 cm – alle mål er i str. L
  • Vaskeanvisning: Vaskes på 30 grader.

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Jaca midi dress”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.