SALE 30%
Loading...

Y.A.S Juba oversize shirt Green

399.95kr.
279.97kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Juba oversize shirt

Y.A.S Juba oversize shirt er en oversize skjorte i den flotteste klare grønne farve. Skjorten har lange ærmer og har knapper hele vejen ned. Den har to fine læg i ryggen. Desuden har den en brystlomme foran.

Skjorten er oversize og kan enten bruges alene som kjole over leggings og jeans.

  • Materiale: 100% Bomuld (50% økologisk)
  • Pasform: Oversize i fit
  • Mål: Brystmål i str. s er 63 cm. Skjorten måler ca. 80 cm i længden i str. s
  • Vaskeanvisning: 30 grader

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Juba oversize shirt Green”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.