Loading...

Y.A.S Juvela shirt

449.95kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Juvela shirt

Så landede den smukke Juvela shirt fra Y.A.S. en stor tendens til foråret og sommer er broderi. Og på skjorten her, får man det fineste blomster-broderi på en lyseblå baggrund. Skjorten har kinakrave og har smockdetaljer i ved håndleddet. Desuden er skjorten i bomuld som gør den super åndbar.

Y.A.S Juvela shirt – passer super flot til jeans, bukser og nederdele. Du kan evt. også bruge den under en fin vest, så man kan se det smukke broderi.

  • Style: YASJUVELA LS SHIRT
  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Materiale: 100% Økologisk bomuld
  • Vaskeanvisning: 30 grader

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Juvela shirt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.