Sale 70%
Loading...

Y.A.S Katja sweatpants

Se størrelsesguide i beskrivelsen

This product is currently out of stock and unavailable.

Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Katja sweatpants

Så landede de lækreste sweatpants i shoppen. Den smukke græs-grønne farve er efterårets helt store trend og de kan sættes sammen med et hav af farver. Bukserne har vidde, elastik i taljen og snøre. Desuden har de skrålommer og baglommer.

Y.A.S Katja sweatpants kan give det perfekte afslappede look. Sæt evt. en t-shirt til og en fed blazerjakke og et par fede støvler. Og ellers så er det bare de perfekte hyggebukser til en sløv søndag.

  • Style: YASKATJA HW SWEAT PANT
  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Mål: indre benlængde= 72 cm i str. M
  • Materiale: 70% økologisk bomuld, 20% polyester og 10% bomuld
  • Vaskeanvisning: 30 grader

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Katja sweatpants”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.