Sale 70%
Loading...

Y.A.S Lacy Midi skirt

Se størrelsesguide i beskrivelsen

This product is currently out of stock and unavailable.

Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Lacy Midi skirt

Så er den perfekte fest-nederdel landet i shoppen. Nederdelen har et  fint kraftigt blonde overskirt og en bred elastikkant for oven. Nederdelen er midi længde og går til midten af skinnebenet og skal bruges højtaljet. Sørn altid for at sætte nederdelen i taljen hvor du er smallest. Stoffet er skåret i bølger forneden.

Y.A.S Lacy Midi skirt kan bruges med meshbluser og fine toppe til for et festligt look. Hvis du ønsker at bruge den til hverdag vil den også være vin med en strik eller cardigan til og et par fede støvler.

  • Style: YASLACY HW MIDI SKIRT
  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Mål: måler 89 cm i str. m i længden
  • Materiale: 55% bomuld 45%Nylon
  • Vaskeanvisning: 30 grader

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Lacy Midi skirt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.