Loading...

Y.A.S Lea trenchcoat

899.95DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Lea trenchcoat

Den flotteste forårsjakke er landet i shoppen og den har den flotteste tern. Jakken er en trenchcoat style og har medfølgende bindebælte. Jakken er ternet med pink som primær farve. Jakken er foret i mørkebrun. Alle kantbånd er pink. Frakken er lang og har trykknapper.

Y.A.S Lea trenchcoat kan bruges som overgangsjakke både forår og efterår.

  • Style: YASLEA LS TRENCHCOAT
  • Pasform: Lidt lille i størrelsen
  • Materiale: 100% Polyester
  • Vaskeanvisning: 30 grader

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Lea trenchcoat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.