Loading...

Y.A.S Lefira long shirt dress

599.95DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Lefira Long Shirt dress

Den perfekte oversize sommerkjole i en super blød og lækker kvalitet. Kjolen sidder løst på kroppen og har et løst 2/4 ærme. Printet er i det fineste grønne mønster og den har knapper.

Y.A.S Lefira Long Shirt dress er perfekt til de varme sommerdage eller havefesten. Brug den med sneakers og cardigan til eller med en høj hæl og lækre accessories.

  • Style: YASLEFIRA 2/4 LONG SHIRT DRESS
  • Pasform: Oversize fit – gå evt. en størrelse ned
  • Materiale: 100% Lenzing Ecovero
  • Vaskeanvisning: 30 grader

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Lefira long shirt dress”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.