Loading...

Y.A.S lone oversize blazer

599.95kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Lone oversize blazer

Suåer laææer blazer med en fed detalje som 2/4 ærme. Blazeren er i den fedeste pink farve og har 2 lommer og dobbeltradet knapper foran. Den har masser stretch og er super blød i kvaliteten.

Y.A.S Lone oversize blazer er super fed til denim og til alle bukser og shorts. Den er også super anvendelig over en fin kjole,

  • Style: YASLONE 2/4 OVERSIZE BLAZER
  • Pasform: Oversize fit
  • Materiale: 72% Polyester, 24% viscose 4% elastan
  • Vaskeanvisning: Rens

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S lone oversize blazer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.