Sale 70%
Loading...

Y.A.S Lura playsuit

449.95kr.
134.99kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S playsuit

Fineste playsuit med kort ærme og shorts. Playsuit med v-hals og gennemknappet ned til taljen. Elastik i taljen. Fint print i brændt orange med fine blomster.

Y.A.S playsuit måler 94 cm. i str. M (men vær obs på at den vil være kortere når den kommer på, da elastikken sættes op i taljen).

  • Style: YASLURA SL PLAYSUIT S
  • Materiale: 100% viskose
  • Vaskeanvisning: Vaskes på 30 grader.

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Find flere fine kjoler fra Y.A.S her

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Lura playsuit”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.