Loading...

Y.A.S Malabo blazer

Se størrelsesguide i beskrivelsen

This product is currently out of stock and unavailable.

Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Malabo blazer

Lækker blazer i hvad der bliver forårets mest trendy farve – Orange. Blazeren er ikke oversize men har længde på. Den har en enkelt knap foran og 2 lommer foran.

Y.A.S Nellie blazer passer perfekt til Nellie pants som du finder her. 

  • Style: YASMALABO LS BLAZER
  • Pasform: Almindelig i størrelsen – Måler 51 cm over brystet – 71 cm lang. Begge mål gælder for str. M
  • Materiale: 72% Polyester, 24% viscose 4% elastan
  • Vaskeanvisning: Rens

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Malabo blazer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.