Loading...

Y.A.S Malabo pants

Se størrelsesguide i beskrivelsen

This product is currently out of stock and unavailable.

Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Malabo pants

Har du altid ønsket dig et jakkesæt i en fed farve, så har du muligheden nu. Det smukke orange jakkesæt fra Y.A.S er landet nu. Bukserne her har stretch og har en flot pasform med en høj talje.  Bukserne har vidde i benet samt en lille slids for neden. Bukserne har lynlås og hægte i livet og skrålommer.

Y.A.S Malabo pants kan bruges sammen med den cool blazer eller alene. Du finder blazeren her

  • Style: YASMALABO HW PANT
  • Pasform: Almindelig i størrelsen.
  • Materiale: 72% polyester 24% viscose 4%elastan
  • Vaskeanvisning: 30 grader

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Malabo pants”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.