Sale 50%
Loading...

Y.A.S Matilda midi dress

449.95kr.
224.98kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Matilda midi dress

Den smukkeste kjole med fine draperinger er landet. Kjolen har en fin midi længde og knapper hele vejen ned. Kjolen har lange ærmer og er i en lækker blød og elastisk kvalitet. Draperingerne foran er perfekte til at skjule lidt mave 😉 Kjolen leveres desuden med en grøn fin underkjole med justérbare stropper.

Y.A.S Matilda midi dress kan både bruges til hverdag og fest. Sæt evt. en cardigan eller blazer over.

  • Style: YASMATILDA LS MIDI DRESS
  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Materiale: 95% Polyester, 5% Elastane
  • Vaskeanvisning: 30 grader

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

1 anmeldelse af Y.A.S Matilda midi dress

  1. Johanne Terpgaard-Jensen (verificeret ejer)

    Virkelig dejlig og smuk kjole, inderkjolen dækker lige under bagdelen. Kjolen falder flot på kvinder med former. Jeg passer selv størrelse: L/42, og den passer perfekt. God længde på ærmerne.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.