Loading...

Y.A.S Matilde strik

379.95DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen

Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Matilde Strik

Y.A.S Matilde strik er en super blød langærmet strik i kraftig pink. Strikken har brede ballonærmer med rib- kant i bunden. Et lille hulmønster præger strikken.

Brug strikken til jeans, sorte bukser eller over din favoritkjole.

Strikken er tætsiddende, så den kan føles lille i størrelsen. For et løsere look – gå en størrelse op.

  • Materiale: 52% viscose, 26% polyester og 22% nylon
  • Vaskeanvisning: 30 grader

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers.

 

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Matilde strik”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *