Sale 50%
Loading...

Y.A.S Megga Cardigan

399.95DKK
199.98DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Megga cardigan

Smukkeste cardigan med stribet mønster, skjulte knapper og v-hals. Cardigan i colourblock i farverne peach, lilla, karry og army. Den er ekstremt blød.

Y.A.S Megga cardigan er super cool i sine mange farver og vil passe perfekt over en kjole, skjorte eller t-shirt.

TIP: Hæng din strik ud på badeværelset efter du har været i bad. Det fugtige miljø, vil få fibrene i strikken til at regenerere, så du ikke behøver at vaske den så ofte.

  • Mål: Måler 60 cm over brystet i str. s. – 55 cm i længden i str. s
  • Style: YASMEGGA LS KNIT CARDIGAN
  • Materiale :52%polyester, 21%akryl 12%nylon 6% alpaca 6%uld
  • Pasform: Lidt stor i størrelsen
  • Vaskeanvisning: Skånevask – følg vaskeanvisningen i strikken.

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Find flere fine kjoler fra Y.A.S her

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Megga Cardigan”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.