Sale 70%
Loading...

Y.A.S Miri cardigan

Se størrelsesguide i beskrivelsen

This product is currently out of stock and unavailable.

Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Miri cardigan

Vildeste og flotteste cardigan fra Y.A.S. Den er helt blød og har små broderede blomster på. Strikken har en fin detalje ved håndleddet hvor det bliver til en flæselignende afslutning. Den har skjulte knapper på nær den øverste som har en stor simili-sten som knap.

Y.A.S Miri cardigan passer perfekt til bukser og nederdele eller over en smuk kjole.

  • Style: YASMiri EMBROIDED KNIT CARDIGAN
  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Materiale: 53% genbrugs polyester, 21%akryl 12%nylon 8%uld 4%alpaca 2%elastan
  • Vaskeanvisning: håndvask
  • Tip: hæng evt. din strik op på badeværelset efter du har været i bad, så strikken kan suge lidt fugt til sig.

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Miri cardigan”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.