Sale 50%
Loading...

Y.A.S noma strik

349.95DKK
174.98DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Noma strik

Denne yndige strik med korte pufærmer er den perfekte strik at tage udover dine fine kjoler eller skjorter. Den kan også bruges til et par bukser eller jeans. Strikken er løst strikket men i en kraftig kvalitet.

Y.A.S noma strik måler længde 52 cm i str. M

  • Materiale: 80% akryl 20% uld
  • Vaskeanvisning: uldprogram. Kan dog med fordel hænges ud når vejret er fugtigt for at tage lugt og for at regenerere fibrene.

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S noma strik”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *