Loading...

Y.A.S Nuteo pants

379.95DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen

Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Nuteo bukser

Nuteo pants er en klassisk sort buks, som kan bruges til stort set alt. Den har vidde i benene og er midwaist. Det vil sige at den hverken er lavtaljet eller højtaljet. Den har en pasform som passer de fleste. Der er plads i lårene og på bagdelen.

Buksen har bæltestropper og ingen lommer.

  • Materiale: 68% Polyester,29% Viskose og 3% Elastan
  • Vaskeanvisning: 30 grader

 

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Nuteo pants”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *