Sale 50%
Loading...

Y.A.S Ofelia Midi dress

Se størrelsesguide i beskrivelsen

This product is currently out of stock and unavailable.

Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Ofelia Midi dress

Den perfekte sommerkjole i en super blød og lækker kvalitet. Kjolen har et 3/4 ærme med en løs elastik og elastik under barmen. Kjolen er i v-udskæring og smukke flæsedetaljer på skulder, under bryst og nederst på kjolen. Kjolen er en smule kortere foran end bagpå.

Y.A.S Ofelia Midi dress – den perfekte sommerkjole som både kan styles med sneakers og sandaler. Kjolen kan også styles med blazer eller cardigan til og er også fin med denim til.

Hårelastik i samme print medfølger.

  • Style: YASOFELIA 3/4 MIDI DRESS
  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Materiale: 100% Viscose Lenzing ecovero
  • Vaskeanvisning: 30 grader

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Ofelia Midi dress”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.