Sale 50%
Loading...

Y.A.S Optimo dress

499.95kr.
249.98kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Optimo dress

Super smuk kjole i det skønneste farverige print. kjolen et smukt kort ærme med masser af plads i. Kjolen har stofbetrukne knapper ned til livet og falder super flot. Printet er i smukke farver som pink, orange og lyseblå.

Y.A.S Optimo dress er en klassisk sommerkjole som både kan styles med sneakers og sandaler. Brug evt. en kort jakke over.

  • Style: YASOPTIMO – 2/4 dress
  • Pasform: almindelig i størrelsen – kjolen måler ca. 96 cm i længden i str. M
  • Materiale: 80% Lenzing Ecovero 20% viscose
  • Vaskeanvisning: Vaskes på 30 grader.

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Optimo dress”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.