Loading...

Y.A.S Paris long dress

599.95kr.

OBS: lille i størrelsen

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Paris long dress

Så landede den smukkeste lange kjole fra Y.A.S. Kjolen er lang og har trykknapper hele vejen ned. Kjolen er i et grafisk blomsterprint i orange og sart lyserød og har fine fine draperinger ved håndleddet og underarmen. Kjolen er taljeret og derfor lille i størrelsen.

Y.A.S Paris long dress passer perfekt til en fin fest eller til hverdag med støvler og strik til.

  • Style: YASPARIS LS LOND DRESS
  • Pasform: Lille i størrelsen
  • Materiale: 57% genbrugspolyester, 39% polyester 4%elastan
  • Vaskeanvisning: 30 grader

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Paris long dress”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.