Loading...

Y.A.S Peony Shirt

449.95kr.

OBS: Lille i størrelsen

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Peony shirt

En super flot og elegang skjorte med et meget smukt print og flot design. Skjorten er gennemknappet har et smukt fyldigt ballonærme. Blusen har knapper ved håndleddet. De smukke broderede blomster pryder skjorten som ellers er i et gennemsigtigt materiale. Materialet er lidt stift, som gør blusen ekstra smuk, da den er fyldig og ser meget eksklusiv ud.

Y.A.S Peony shirt er perfekt til en fest og passer til bukser og nederdele.

  • Style: YASPEONY LS SHIRT
  • Pasform: Lille i størrelsen
  • Materiale: 100% polyester
  • Vaskeanvisning: 30 grader – vaskes på vrangen i vaskepose

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Peony Shirt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.