Loading...

Y.A.S Pitcha quilted vest

449.95DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen

Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Pitcha quilted vest

Smukkeste korte quilted vest i et grafisk print. Vesten er tynd i quilten og kan derfor sagtens bruges som bluse. Vesten har bindebånd.

Y.A.S Pitcha quilted vest kan også bruges som lille jakke udover en denimjakke, en skjorte eller læderjakke.

Almindelig i størrelsen, men du kan med fordel gå en størrelse op, hvis du er imellem 2 størrelser, så du også kan have noget under vesten.

  • Style: YASPITCHA
  • Materiale: 100% Bomuld
  • Vaskeanvisning: Vaskes på 30 grader.

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Pitcha quilted vest”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *