Loading...

Y.A.S Polla dress

699.95kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Polla dress

Super smuk og unik kjole fra Y.A.S med masser af fine detaljer. Kjolen er i det smukkeste print og har et super smukt 3/4 ballonærme. Desuden har kjolen lidt flagermus-effekt i ærmet. Kjolen har et fint bindebånd og har knapper hele vejen ned. Stoffet er en smule shiny og har derfor også et lidt mere eksklusivt look. Kjolen er desuden a-formet, hvis man ikke vil bruge bindebåndet. Kjolen har midi længde.

Y.A.S Polla dress – super smuk kjole som kan bruges hele året og som passer til mange lejligheder. Den smukke kjole kan styles på mange måder.

  • Style: YASPOLLA 3/4 MIDI DRESS
  • Pasform: Rummelig i størrelsen
  • Mål: Brystmål 55 cm – længde 130 cm – målt i str. S
  • Materiale: 57% genbrugs-polyester 39% polyester 4%elastan
  • Vaskeanvisning: max 30 grader

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Polla dress”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.