Loading...

Y.A.S Rooty Wool mix coat

1,199.95kr.

PREORDER – Forventet leveret senest 15. sept. Hvis du bestiller andre ting med denne ordre, vil det hele blive afsendt samtidig, når jakken lander på vores lager.
Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Rooty Wool Mix Coat – pink

Nu er det muligt at PREORDER den smukke uldfrakke i den smukkeste dype pink farve. Jakken forventes leveret senest i start september.
Frakken har god plads i ærmet og bindebølte medfølger.

Y.A.S Rooty Wool Mix Coat er den perfekte uldfrakke som sætter en smuk kulør på dit efterår.

  • Style: YASROOTY WOOL MIX OAT
  • Pasform: Lidt stor i størrelsen
  • Materiale: 70%polyester 30% uld
  • Vaskeanvisning: 30 grader – brug ikke skyllemiddel

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Rooty Wool mix coat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.