Sale 50%
Loading...

Y.A.S Selmira nederdel

399.95kr.
199.98kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Selmia nederdel

Smukkeste blomstret nederdel med en bred elastik i taljen og lommer. Kjolen er lang til anklerne. Printet har en sort baggrund. Brug kjolen højtaljet, for et cool look. Kan styles til små toppe og sanadler eller med strik og boots til.

Desuden har Y.A.S. Selmia nederdel slidser i begge sider.

Almindelig i størrelsen. Måler ca. 92 cm i str. M

  • Style: YASSELMIA HW ANKLE SKIRT
  • Materiale: 51% Lenzing Ecovero 49% Viscose
  • Vaskeanvisning: Vaskes på max 30 grader.

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Find flere fine kjoler fra Y.A.S her

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

1 anmeldelse af Y.A.S Selmira nederdel

  1. Johanne Terpgaard-Jensen (verificeret ejer)

    Min ynglingsnederdel. Så smuk og dejlig

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.