Loading...

Y.A.S Serena pants pink

399.95DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen

Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Serena pants pink

Y.A.S Serena pants er en højtaljet buks med bæltestropper og lommer. Bukserne har fine læg foran og har vidde i benene. Buksen er i et let materiale som gør dem fine som sommerbukser.

Buksen er lidt lille i taljen. Så har du en smal talje og mere lår og numse, er den perfekt til dig. Har du ikke så meget lår og numse, kan du bruge buksen som et mere baggy look.

  • Materiale: 100%viscose
  • Vaskeanvisning: 30 grader

 

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Serena pants pink”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *