Loading...

Y.A.S Simmi dress

599.95kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Simmi dress

Super smuk og feminin kjole med 3/4 ærmelængde. Kjolen har en flot v-udskæring og et ekstra læg vertikalt under barmen. Kjolens ærme har en finelastik effekt midt på ærmet, som giver et blødt look og kjolen har et blødt for i, så den er meget behagelig at have på. Sidder super flot over barmen.

Y.A.S Simmi dress kan styles med sneakers og sandaler og falder let og fint. Brug evt. en kort denimjakke over.

  • Style: YASSIMMI 3/4 DRESS
  • Pasform: almindelig i størrelsen
  • Mål: Brystmål i str. M = 50 cm – Længde 100 cm
  • Materiale: 60% Viscose Lenzing ecovero 30%viscose
  • Vaskeanvisning: Vaskes på 30 grader.

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Simmi dress”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.