Loading...

Y.A.S skjorte med prikker gul

379.95DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen

Loading...

Beskrivelse af Y.A.S skjorte med prikker

Denne super smukke skjorte med prikker i korngul passer perfekt til foråret. Skjorten har et lille ekstra læg på skulderen og stofbetrukne knapper. Desuden fin ribkant ved håndleddet. Brug skjorten til sorte bukser eller jeans. Kan både bruges til hverdag og fest.

Y.A.S skjorte måler 67 cm i str. M

  • Style: YASCERIA
  • Materiale: 45% viscose 55% Lenzing Ecovero som er bæredygtige viskosefibre – læs mere her
  • Vaskeanvisning: Vaskes på 30 grader. Stræk stoffet efter vask.

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S skjorte med prikker gul”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *