Loading...

Y.A.S Sophie skindjakke

1,199.95kr.

OBS: Hvis din størrelse er udsolgt, så send os en mail på info@thisseason.dk – Vi kan som regel skaffe den på 1-2 hverdag.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Sophie skindjakke

Hvis du altid godt har kunnet tænke dig en klassisk biker skindjakke, har du muligheden nu. For der er netop landet en super fin en af slagsen på shoppen. Skindjakken er en klassisk bikerjakke med lynlås i sølv, en lynlåslomme foran og åben krave, som kan knappes op, så den kan lynes helt op. Skindjakken er en smule fittet og derfor kan den virke lidt lille i størrelsen. Under ærmerne er der rib strik.

Y.A.S Sophie skindjakke kan bruges til ALT!! Den er tilpas tynd, og kan derfor bruges i stedet for en cardigan eller blazer om vinteren og bruges som jakke om foråret og sommeren. Brug skindjakken under veste og jakker som et mere vindtæt stykke overtøj.

  • Style: YASSOPHIE LEATHER JACKET / GOAT
  • Pasform: Lidt lille i størrelsen
  • Materiale: 100% Gedeskind

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Sophie skindjakke”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.