Loading...

Y.A.S Stripey strik

Se størrelsesguide i beskrivelsen

This product is currently out of stock and unavailable.

Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Stripey strik

Langærmet strik i sort og beige striber. Bred beige stribe og tyndere sort stribe. Strikken har en høj hals og er en bred model. Ærmet er syet på langt ude på skulderen som giver et casual look. Strikken er en smule kortere foran end bagpå. Måler 52 cm foran og 55 cm bagpå i str. s.

Y.A.S Stripey strik er perfekt over dine sommerkjoler eller skjorter om aftenen. Den er også super smuk til et par klassiske jeans. Den har et super eksklusivt look.

  • Pasform: til den store side, da den er designet til et oversize look. God længde på ærmerne.
  • Style: YASSTRIPEY LS HIGH NECK PULLOVER
  • Materiale: 100% polyester
  • Vaskeanvisning: Vaskes på 30 grader.

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Stripey strik”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.