Loading...

Y.A.S Ullo blazer

499.95kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Ullo blazer

Lækker blazer i den smukkeste farve – Koral . Blazeren er ikke oversize men har længde på. Den har en enkelt knap foran og 2 lommer foran. Der er 3 knapper ved håndleddet. Foret i jakken er beige. Ærmelængden er 7/8 del

Y.A.S Ullo blazer er i den smukkeste sommerfarve og passer virkelig godt til al denim og jordfarver. Brug den til at pifte et hverdags-sæt op med.

  • Style: YASULLO 7/8 blazer
  • Pasform: Almindelig i størrelsen – Måler 51 cm over brystet – 72 cm lang. Begge mål gælder for str. M
  • Materiale: 96% Polyester, 4% elastan
  • Vaskeanvisning: Rens

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Ullo blazer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.