Sale 70%
Loading...

Y.A.S Ultra strik

Se størrelsesguide i beskrivelsen

This product is currently out of stock and unavailable.

Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Ultra strik – Lilla

Den smukkeste klare lilla farve og tyk strik. Strikken har en midi høj hals og har længde på ærmerne. Strikken er midi længde.

Brug Y.A.S Ultra strik, til bukser og nederdele og style den gerne med noget feminint. Den kan også sagtens styles med lækre støvler til.

 

  • Style: YASULTRA LS HIGH NECK KNIT PULLOVER – Ultra violet
  • Materiale: 80% acrylic, 10% alpaca, 6% nylon, 4% polyester
  • Pasform: Almindelig i størrelsen.
  • Vaskeanvisning: Vaskes på max 30 grader.

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Find flere fine kjoler fra Y.A.S her

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

1 anmeldelse af Y.A.S Ultra strik

  1. Johanne Terpgaard-Jensen (verificeret ejer)

    Super lækker og varm striktrøje, en jeg bruger hyppigt og pasformen er perfekt.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.