Loading...

Y.A.S Vibbo dress

499.95kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Vibbo dress

Wow wow et smukt print der er landet med den smukke Vibbo dress. Kjolen har en længde til lige over knæet. Kjolen har 3/4 dels ærmer med smock og har knaplukning til livet. Kjolen er i et smukt print med sort i bunden og smukke pastelfarvede blomster.

Y.A.S Vibbo dress er en skøn hverdagskjole i et smukt print og fungerer rigtigt fint med både støvler og sneakers til.

  • Style: YASVIBBO 3/4 DRESS
  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Materiale: 85% Viscose Lenzing Ecovero 15% Nylon
  • Vaskeanvisning: 30 grader

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Vibbo dress”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.