Loading...

Y.A.S Violetta dress

599.95kr.

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Violetta dress

Super smuk og blød kjole i 100% bomuld med cut-outs i materialet. Dette giver fornemmelse af lethed og blomster”print”. Kjolen er gennemknappet og har masser af fine detaljer med flæsekanter og broderi d’anglaise. Ærmelængden er 3/4 længde og kjolen er rummelig i snittet.

Y.A.S Violetta dress er en kjole som kan bruges hele året. Kjolen kan styles som sommerkjole eller vinterkjole.

  • Style: YASVIOLETTA 3/4 LONG DRESS
  • Pasform: almindelig i størrelsen – rummelig
  • Materiale: 100% Økologisk bomuld
  • Vaskeanvisning: Vaskes på 30 grader.

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Violetta dress”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.