Loading...

Y.A.S Vira long shirt dress

599.95DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Vira long shirt dress

Super smuk lang kjole med knapper. Kjolen har et tyndt bindebånd som følger med. Desuden har kjolen 2 høje slidser på hver side, så giver et flot og luftigt udtryk. Printet er grafisk i de smukkeste grønlige og blålige nuancer. Der er 2 knapper i manchetten. 

Y.A.S Vira long shirt dress kan bruges både som kjole med eller uden bindebånd. Den kan også bruges som en åbenstående kimono. Brug den også over bukser om efteråret.

  • Style: YASVIRA LS LONG SHIRT DRESS
  • Materiale: 50% Lenzing Ecovero viscose og 50% viscose
  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Mål: brystmål 52 cm – længde 127 cm (begge målt i str. m)
  • Vaskeanvisning: Vaskes på 30 grader.

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Vira long shirt dress”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.