Loading...

Y.A.S Yen dress

Se størrelsesguide i beskrivelsen

This product is currently out of stock and unavailable.

Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Yen dress

Wow en fantastisk kjole som er landet. Kjolen er lang til anklerne og har fine slidser i hver side. Kjolen har en tynd elastik i taljen og sidder løst foroven. Ærmerne er lange og materialet er i kobberfarvet glimmer-mønster. Den har knaplukning i nakken.

Y.A.S Yen dress er den perfekte nytårskjole eller festkjole. Den er elastisk i materialet og falder flot. Brug den med et par smukke sko til.

  • Style: YASYEN LS ANKLE DRESS
  • Pasform: Almindelig i størrelsen
  • Materiale: 65% polamid, 30%metalic fibres og 5% elastan
  • Vaskeanvisning: 30 grader – vaskes på vrangen i vaskepose

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Yen dress”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.