Sale 40%
Loading...

Y.A.S Zeppa shorts

299.95DKK
179.97DKK

Se størrelsesguide i beskrivelsen


Loading...

Beskrivelse af Y.A.S Zeppa shorts

Super søde og trendy shorts med en bred elastik i taljen. Printet er i mint og gammelrosa i tern. Blød og loose i fittet og super god længde. Kvaliteten er vaflet og skal derfor ikke stryges.

Y.A.S Zeppa shorts kan bruges til al denim og gerne masser af pastelfarver. Blandt andet fine blazere. Toppen Zeppa passer til.

  • Style: YASZEPPA HW SHORTS
  • Pasform: Alm. i størrelsen – de måler 44 cm i længden i str. m
  • Materiale: 50% bomuld – 50% polyester
  • Vaskeanvisning: 30 grader

Om Y.A.S

Uanset om du leder efter en moderne farvepalet, finurlige stile eller ganske enkelt minimalistisk basistøj til hverdagen, er Y.A.S dit sikre brand, som kan tage dig fra din kontorstil til de der blomstrede sommeraftener. Y.A.S definerer udtrykket ‘underspillet cool’ og er stolte af at give dig mulighed for at vise din individualitet gennem deres enkle og kække, men højkvalitative dele. Naturligt bæredygtige materialer i blød skræddersyning sikrer, at du ser smart og modebevidst ud, når du er på arbejde. Eller hvis du leder efter den perfekte blomsterlette kjoler til de der afslappede sommeraftener ved grillen, har Y.A.S en smuk kollektion af statement-print og blomstermønstre, som du kan sætte sammen med sandaler eller sneakers, så de passer til enhver årstid. Uanset, hvad du ønsker, vil Y.A.S udvalg helt sikkert indeholde nogle af dine næste uundværlige dele.

Følg os desuden på Instagram eller Facebook, hvor vi altid inspirerer dig til at sætte tøj og accessories sammen og holder lækre giveaways og konkurrencer.

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Y.A.S Zeppa shorts”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.